Företaget

Buratec Oy är ett företag som specialiserat sig på färgämnen, additiver, compounds och råvaror för plast. Företaget är grundat år 1991.

Vi representerar de ledande huvudmännen i branschen och vi kan lita på att kvalitén på produkterna är bra. Teknisk service, laboratorier och kunnande hos våra samarbetspartners finns till förfogande för att hitta den bästa lösningen. Vi sätter oss alltid in i kundens situation så att vi kan erbjuda produkter som kunderna kan utnyttja.

I vår verksamhet värdesätter vi pålitlighet, snabbhet, flexibilitet och noggrannhet. Jari Kerbs är redan tredje generationens företagare inom plastbranschen och medlem av Muoviyhdistys Ry.

  • Finland och de baltiska länderna fungerar som vårt verksamhetsområde.
  • Leveranserna antingen som direkta fabriksleveranser eller från vårt lager i Nordsjö Helsingfors.

Kvalitetscertifikat

Buratec är certifierade i enlighet med kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2015. Certifikat täcker import och försäljning av plast råmaterial, kompounds, färg och additiver.

Kvalitén tillhör medarbetarens sätt att tänka och arbeta, som bygger på Buratecs företagskultur – vi förbinda oss verksamhets kvalitén och dess kontinuerlig förbättring.

VÄLKÖMMEN ATT BLI VÅR KUND!

Leveransvillkor
Försäljning enligt reservation för mellanförsäljning.

Vi följer de allmänna leveransvillkoren hos Plastindustriförbundet rf.

Varför bli kund hos Buratec?

Du kan dra nytta av den know-how som finns hos Buratec

Du får produkter som är skräddarsydda för dina behov

Konkurrenskraftiga priser

Produkter enligt de senaste EU-direktiven

Ett brett utbud av lagerfärger, leveranstid 1-2 dagar