Suojele materiaalejasi – Lifocolorin uutuudet

 In Uncategorized @fi

Lifocolor on kehittänyt uusia lisäaineita UV-suojaukseen (LIFOSTAB), työstönapuaineiksi (LIFOSLIP ja LIFOMOD) sekä antistaateiksi (LIFOSTAT).

LIFOSTAB on tuoteperhe UV-suoja-aineita, jotka suojaavat materiaalin ominaisuuksia valolta/UV-säteilyltä. Tarjolla on laaja valikoima räätälöityjä valostabilisaattori-masterbatseja lopputuotteen ja kunkin polymeerin vaatimusten mukaisesti. Haastavampiin tarpeisiin on tarjolla funktionaalisia masterbatseja, jotka sisältävät valonsuoja-aineiden lisäksi synergisiä väri- ja lisäaineita.
LIFOSTAT antistaatit tarjoavat valikoiman sekä nopeaan että pitkäkestoiseen staattisen sähkön poistamiseen. Tarjolla on myös pysyviä antistaatteja sekä nopean ja pitkäkestoisen yhdistelmiä.

LIFOSLIP tuoteperhe tarjoaa ruiskuvalutuotteisiin työstönapuaineita ja funktionaalisia lisäaineita, joilla voidaan modifioida niin pinnan kiiltoa ja naarmutuskestävyyttä kuin muovikorkin avaamisessa tarvittavaa voimaa. Apuaineita käytetään usein myös irroitusaineena tai edistämään materiaalin virtausta.

POMmin työstettävyyttä voidaan parantaa LIFOMOD 18/027 POM -työstönapuaineella, millä vähennetään lämpöjännityksen aiheuttamaa materiaalin hajoamista vähentämällä mm. formaldehydin muodostumista. LIFOMOD 18/027 POM mahdollistaa myös alemmat työstölämpötilat sekä uudelleenkäytettävän muovin määrän lisäämisen.